Palvelut

Toimitamme uudet sekä käytetyt Wincor-laitteet sekä käytetyt Tomra-laitteet

Takahuonejärjestelmämme on suunniteltu yhteensopivaksi Tomra- ja Wincor–merkkisten automaattien kanssa.

Kun tarvitset palautusjärjestelmää, pyydä meiltä tarjous. Kartoitamme sinulle sopivimman ratkaisun ja teemme tarjouksen yhdestä tai useammasta vaihtoehdosta. Tarjoukseemme kuuluu myös koko järjestelmän suunnittelu.

Oheistuotteet

Tarjoamme myös laitteistoihin liittyviä oheistuotteita, kuten käyttöä helpottavat GSM-vikahälytykset ja asiakkaiden kiinnostusta lisäävät mainosnäytöt, palautusarpajaiset ja lahjoitustoiminnot – toisin sanoen, meiltä saat kaiken mitä palautusautomaattien tienoilta tarvitset.

Huoltopalvelut

Huollamme Wincor- ja Tomra-laitteet ja toimitamme niihin myös varaosia.

Saat meiltä automaattien kausihuoltosopimukset, huoltosopimukset tai vaikka yksittäiset huollot tarvitessasi.

Puhelinpäivystys

Päivystyspuhelimemme auttaa äkillisissä ongelmatilanteissa. Päivystyspuheluihin vastaa aina ammattitaitoinen huoltomies, et tuhlaa aikaasi jonotusäänen kuuntelemiseen tai äänivalikoissa kahlaamiseen – etkä maksa siitä itseäsi kipeäksi.

Puhelimitse saat myös pika-apua, neuvontaa ja käyttöopastusta. Ilmainen puhelinneuvonta kuuluu kausihuoltosopimuksemme piiriin, joka on myydyin palvelutuotteemme.

Varaosien toimitukset kaikkialle Suomeen

Toimitukset Matkahuollon, postin tai kuriiripalveluiden välityksellä

Puristimien korjaus sekä pullonpalautusjärjestelmien siirto- ja muutostyöt

Olemme asentaneet 20 vuoden aikana yli 1000 kpl pullonpalautusjärjestelmiä koko Suomen alueella. Olemme työskennelleet pullonpalautusjärjestelmien huoltojen, asennusten ja tuotekehityksen parissa vuodesta 1993 alkaen.